Herken je dit? Neem contact op.

Je vindt het lastig de juiste baan te vinden die pas bij jou, je wilde niet meer verder studeren of je bent pas afgestudeerd. Of je werkt al vele jaren in de zelfde functie, je bent toe aan iets nieuws, een nieuwe carrière, maar wat? Je hebt veel kwaliteiten en toch weet je niet wat voor ander werk je zou kunnen gaan doen? Laten we samen met je (job) coach je talenten bespreken. Ik weet zeker dat je op meer en verschillende vacatures kan reageren. Maar dan, hoe pak je zoiets aan en hoe schrijf je een goede cv en motivatie brief. Ik geef je daarvoor veel goeie adviezen. 
En dan; je mag op sollicitatie gesprek komen, je bent goed voorbereid op het gesprek.Tijdens het gesprek blokkeer je compleet, het zweet breekt je uit, je hebt een black-out. Tijdens je presentatie overmeesterd de angst je? Je hebt die kwaliteiten en kennis voor die baan. En toch lukt het je niet je zelf te presenteren, hoe jij echt bent, je komt heel anders over tijdens het gesprek. Dat merkt een werkgever direct, je krijgt de baan daardoor niet. Je hebt wel de juiste skills voor die baan en je vraagt je af waarom lukt het me niet om rustig het (sollicitatie) gesprek of de presentatie te laten verlopen? 9 van de 10 keer kan dat probleem opgelost worden door een professional die er met een frisse blik naar kijkt. Met mijn achtergrond begrijp ik hoe lastig het kan zijn het juiste talent op het juiste moment te laten zien.
Details over hoe ik je kan helpen, mijn ervaring en de diensten die ik aanbied vind je hier op de website. Wil je met me bespreken wat je nodig hebt, dan kun je altijd een afspraak maken voor een gratis intake.

Meer weten?

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.